azÚR Cafe

Galéria

Pintér Béla - Dicsőítés a mindennapokban

Évadnyitó egész napos alkalom, melynek témája: dicsőítés a mindennapokban. Sajnos a délelőtti nem túl jó idő elég sok mindent megváltoztatott a programban, de Isten áldását nem tudta elvenni tőlünk. Délelőtt Beke László, délután pedig Pintér Béla tanított és hangolt minket az úr dicsőítésére.

dr. Kroó Norbert - Van Isten a tudományban!

Van Isten a tudományban?

Dr Kroó Norbert, prima primissima és Humboldt díjas fizikus, a Magyar Tudományos Akadémia leköszönő alelnöke. A professzor világhírű kutató a lézerfizika és a szilárdtestfizika területein, nevéhez több mint 40 szabadalom fűződik.

dr. Csókay András - Istenhit és tudomány

Dr. Csókay András professzor úr nemzetközileg elismert, prima primissima díjas agy- és gerincsebész. Nevéhez fűződik az agylékelés úgynevezett „éralagutas”technikájának kifejlesztése, amivel az agysérültek túlélési esélyei drasztikusan megnövekedtek.

Az „imádkozó orvos” előadásából kiderül, hogy hogyan egyeztethető össze az Istenhit és az orvostudomány, mi a helyzet a testen kívüli élményekkel, és bepillantást nyerhetünk abba is, hogy hogyan tudja egy orvos túlélni a súlyos betegek életéért való naponkénti küzdelmet.

Batiz András - celebszűrő

azurcafe.hu | 2011.12.10
Batiz András - celebszűrő

Batiz András neve mindenkinek ismerős lehet, hiszen műsorvezetőként, majd kormányszóvivőként gyakran tűnt fel a médiában. Azt viszont kevesen tudják, hogy 2011. nyara óta megtért és bemerítkezett tagja a Pesterzsébeti Baptista Gyülekezetnek. András előadásából mindent megtudhatsz a média kulisszatitkairól, a hírességek világáról, és arról, hogy hívő emberként hogyan őrizheted meg a tisztánlátásodat a média által diktált értékrend közepette.

Ezek történtek legutóbb