azÚR Cafe

Híreink

Szenczy Sándor: Országok Isten háta mögött?

Írta: Révész Anett    2013. november 26. kedd, 23:01

Szenczy SándorAz év utolsó előadásán Szenczy Sándor lesz a vendégünk. Őt talán senkinek sem kell bemutatni a Baptista szeretetszolgálat élén végzett munkája révén. Ő az, aki mindig oda megy, ahol emberi nehézségek, tragédiák és hitet próbáló elnyomások vannak. Isten háta mögötti helyeken, de Istennel karöltve szolgál a szükségben lévők felé.

Révész Lajos - El Camino vándorai

Írta: Révész Anett    2013. október 21. hétfő, 12:33

El Camino - Révész Lajos és SzilviaValószínűleg sokunkban felmerül a kérdés, hogy milyen pozitív oldalai és megtapasztásai lehetnek egy embert próbáló, akár 800km-es gyalogútnak, az El Camino-nak. Révész Lajos és felesége Szilvia megjárták ezt az utat és élményeiket egy fényképes beszámoló keretében osztják meg velünk.

Sajtos Szilárd: Afganisztán egy katona szemével

Írta: Révész Balázs    2013. szeptember 28. szombat, 14:24

„Afganisztán: ahogy én láttam, ahogy én éltem meg.”

A háború kirobbanása óta ezer és ezer riportot láthattunk már a médiában erről a kaukázusi országról. A sok közvetítés ellenére máig sem kaptunk objektív képet a háború valós okairól és következményeiről, a az ott élő emberekről és kultúráról. Sajtos Szilárd százados előadása az igazi Afganisztánt hozza elénk emberekről, sorsokról, szenvedésről és a közben is megtapasztalható szeretetről.

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 5

Ezek történtek legutóbb